Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (4.92 secunde)
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia auto pe DN13 Sighisoara - Targu Mures este la aceasta ora intrerupta, in ambele sensuri, in zona localitatii muresene Tigmandru, din cauza unui accident. Conform primelor informatii obtinute de la fata locului, doua persoane au murit.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
Nu de alta, dar la Realitatea se batea in continuare moneda pe "subiectul zilei" care de fapt e acelasi de cateva zile si va mai fi de acum inainte - turnatorii, securistii, militienii, a fost X sau Y sau presedintele cu dosar -, iar la Pro de regula sunt stiri cu morti, raniti si violati.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
Un accident grav a avut loc ieri pe soseaua Chitilei din Capitala. Doi batrani care se intorceau de la un parastas au murit dupa ce, masina in care se aflau a fost lovita in plin de o duba. Traficul in zona a fost blocat.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Sorin Ionita, unul dintre cei mai capabili analisti politici ai zilelor noastre, om sub 40 de ani, dar cu o activitate de invidiat, ceea ce dovedeste ca nu vrea sa treaca prin viata ca gasca prin apa, scrie un articol in Evenimentul Zilei cu un titlu foarte inspirat:
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Aproximativ 100 de politicieni din Uniunea Europeana, dar si oameni de afaceri, condusi de vicepresedintele Parlamentului german, Susanne Kastner, au sosit pe motociclete la Arad, de unde au plecat ieri spre Sibiu, intr-un turneu umanitar.
60 de ani de istorie Off Road. ... Le repara, vopseste si spala in fiecare zi. Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Medicii ii vor scoate premierului Calin Popescu Tariceanu din ghips piciorul ranit in accidentul de motocicleta si ii vor monta o proteza care sa-i permita sa se miste.
Oarecum surprinzator, dar dovedind in acelasi timp o inteligenta politica tonica, acceptul lui Traian Basescu de a-l sacrifica pe Flutur pe altarul unui PNL in deriva a inabusit din fasa un nou conflict intre liberali si presedintele tarii.
Fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, a lansat singur Platforma liberala, la Arad, in prezenta a peste 200 de sustinatori, deoarece Theodor Stolojan a fost "retinut de o intalnire politica de ultima ora", iar Gheorghe Flutur a fost convocat la Organizatia PNL Suceava.
PSD este dispus sa se implice serios in rezolvarea crizei politice care, spun social-democratii, sta in calea dezvoltarii tarii noastre.
Tara democratiei cu epoleti Marturisesc din capul locului ca ma revolta tot ce traim in ultima vreme. Am neplacuta senzatie ca ne scufundam intr-o mocirla securista de prost gust. Pentru a ajunge la esenta, incercati sa priviti din avion ultimele evenimente, nu de aproape.
Proprietarii de case, de masini si cei care joaca la Bursa vor plati taxe si impozite mai mari la bugetul statului, incepand cu 1 ianuarie 2007.
Centrul comercial Romexpo a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto din România, 4TuningDAYS, desfasurat concomitent cu Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).
Peste 8.200 de vehicule pe doua roti au fost vandute deja in jumatate de an, potrivit unei statistici a Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto din Romania. Asta in conditiile in care pe tot anul trecut au fost vandute putin peste 3.100 de scutere si motociclete.
De cativa ani buni, moda ATV-urilor, mai ales pe timp de vara, a cucerit tinerii dornici de senzati tari. Site-urile romanesti sunt pline cu anunturi de vanzare-cumparare de ATV-uri.
google-analytics.com